"Stapsgewijs naar jouw droomwebsite"

Een werkwijze waarbij de klant centraal staat

Marketoo werkt met een gefaseerd stappenplan. Wij luisteren goed naar de wensen van onze klant. We denken samen na over de look en feel van de website. Bij elke fase wordt de klant nauw betrokken. De werkwijze van Marketoo is erop gericht de wensen van de klant centraal te zetten. Zo zorgen wij ervoor dat jij straks een website hebt waar je blij van wordt.

Conceptfase

Wij kijken samen wat jouw wensen voor een website zijn. We gaan nadenken over huisstijl, typografie, tone of voice, illustraties, layout en structuur. Deze aspecten zijn voor iedereen persoonlijk. Uiteraard helpt Marketoo jou bij het maken van een keuze.

Werkwijze proces concept
Werkwijze proces ontwerp

Ontwerpfase

Na de opdrachtbevestiging maken wij voor jou een functioneel ontwerp. Dit kun je zien als een “preview”of “testversie”. Als alles naar wens is en er geen op- of aanmerkingen zijn beginnen we met de realisatiefase.

Realisatiefase

Na akkoord op het functioneel ontwerp beginnen we met de realisatie. Marketoo maakt voor jou een professionele website met al jouw wensen er in verwerkt. Uiteraard kan er tussendoor al feedback verwerkt worden. Wanneer alle pagina’s gemaakt zijn, is het tijd voor een feedback gesprek.

Werkwijze proces uitvoer
Werkwijze proces nazorg

Nazorgfase

Je website is af! Nu is het tijd om jouw feedback te verwerken. Wil jij sommige stukken tekst herschreven? Meer witruimte tussen verschillende content secties? Of misschien wel grotere of kleinere buttons?

Als alle aanpassingen gedaan zijn begint de echte nazorg fase. Marketoo regelt voor jou dat je certificaten up-to-date zijn, je hosting betaald wordt en helpt jou bij het maken of aanpassen van nieuwe content.