Project uitgelicht: Verkeersschool JORO

In mijn werk bij Marketoo streef ik ernaar om hoogwaardige, op maat gemaakte websites te leveren voor mijn klanten. Mijn recente project voor Verkeersschool Joro is een perfect voorbeeld van mijn toewijding aan kwaliteit en detail. Ik heb een gebruiksvriendelijke, visueel aantrekkelijke website ontworpen die de unieke diensten van Verkeersschool Joro benadrukt en hun online zichtbaarheid verbetert. Bekijk dit project en ontdek hoe ik de online aanwezigheid van uw bedrijf kan transformeren.
Verkeersschool JORO Portfolio project Marketoo

Voor Verkeersschool Joro, een prominente rijschool in de regio Groot Amsterdam, heb ik een op maat gemaakte, gebruiksvriendelijke en visueel aantrekkelijke website ontworpen. Mijn doel was om een platform te creëren dat de unieke diensten van de rijschool benadrukt, hun online zichtbaarheid verbetert en het voor potentiële klanten gemakkelijker maakt om de informatie te vinden die ze nodig hebben. 

De nieuwe website biedt een duidelijk overzicht van de diensten van de rijschool, waaronder auto-, motor-, brommer- en aanhangwagenrijlessen, evenals opfriscursussen en spoedcursussen. Het benadrukt ook het uitzonderlijk hoge slagingspercentage van de rijschool en de mogelijkheid om theorie-opleidingen in één dag te voltooien.

Ik heb ook een sectie opgenomen met getuigenissen van klanten om nieuwe klanten gerust te stellen over de kwaliteit van de diensten van de rijschool. Daarnaast heb ik contactinformatie en locaties duidelijk weergegeven om het voor klanten gemakkelijk te maken om contact op te nemen of een bezoek te brengen aan de rijschool.

Dit project illustreert mijn vermogen om een website te ontwerpen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook functioneel en afgestemd op de behoeften van de klant. Het laat zien hoe ik kan helpen om de online aanwezigheid van uw bedrijf te transformeren en uw diensten toegankelijker te maken voor uw klanten.

Bekijk nog een interview

Start jouw project

Start jouw project

Specificeer jouw wensen hieronder. Ik neem spoedig contact met je op!