Project uitgelicht: Studio Olivia

Voor Tess van Studio Olivia heb ik haar nieuwe website gemaakt. Naast een logo was er nog geen huisstijl. Door de koppen bij elkaar te steken is er een luxe en moderne stijl gecreëerd. Lees hieronder de ervaring van Tess.
Portfolio Studio Olivia

Waarom heb je voor Marketoo gekozen voor het bouwen van jouw website?

Ik kreeg via via doorgestuurd dat je websites maakt. Ik kende je ook al van vroeger. Dit maakt de samenwerking gelijk wat persoonlijker en dus ook betrouwbaarder. Dat vind ik erg belangrijk.

Hoe heb je de intake voor het opstarten van het project ervaren?

Eigenlijk heel gezellig. Ik had het idee dat we elkaar goed begrepen. Je stond open voor al mijn ideeën en je dacht ook goed mee. Hierdoor konden we snel van start.

Ben je positief over de uitvoering van het project?

Ja zeker, we hadden snel en goed contact, dat is erg fijn. Ik voelde me niet bezwaard wanneer ik nog wijzigingen had.

Ben je tevreden over het eindresultaat?

Ja heel erg! Ik kan niet 1 ding noemen waar ik in het specifiek heel blij mee ben. Ik vind dat de website iets origineels en een bepaalde luxe uitstraalt. Dit heb je mooi gerealiseerd door de bewegende afbeeldingen en de geanimeerde teksten. Het complete pakket is zeer goed opgeleverd.

Zou je Marketoo aanbevelen aan anderen, en waarom?

Ja dat zou ik zeker doen. Je denkt goed mee om tot een beter eindresultaat te komen, je reageert snel en je staat voor een persoonlijke aanpak. Ook was het fijn dat de website snel af was.

Start jouw project

Start jouw project

Specificeer jouw wensen hieronder. Ik neem spoedig contact met je op!