Project uitgelicht: Kunst van Metaal

Voor Stef en Joey van Kunst van Metaal heb ik de nieuwe webshop gemaakt. Het merk van de kersverse ondernemers was nieuw. Ik heb deze van A tot Z in de verf mogen zetten. Een mooie uitdaging met een prachtig eindresultaat. Lees hieronder de ervaring van Stef en Joey.
Kunst van Metaal Portfolio project Marketoo

Waarom hebben jullie voor Marketoo gekozen voor het bouwen van jullie website/webshop?

We wilden eerst zelf onze webshop maken. We merkten echter al snel dat dit best tijdrovend en ingewikkeld kan zijn. Via via hoorden we over jullie diensten. De mond-tot-mondreclame die we hoorden was erg positief, dus hebben we snel contact opgenomen voor onze nieuwe webshop. De persoonlijke aanpak sprak ons erg aan.

Hoe hebben jullie de intake voor het opstarten van het project ervaren?

De offerte was duidelijk en de kaders van het project waren goed opgesteld. Het eerste design zag er direct al goed uit. Na enkele iteraties was onze huisstijl compleet en kon het bouwen van de site beginnen.

Wat was jullie gevoel tijdens de uitvoering van het project?

Er werd snel gereageerd. Ook als we vragen hadden, kregen we daar snel en goed antwoord op. Tijdens de uitvoering kwam er een wens voor een extra functie naar voren. Nick dacht goed met ons mee en kwam met een geschikte oplossing voor ons vraagstuk. De implementatie hiervan verliep vervolgens ook vlekkeloos.

Zijn jullie tevreden over het eindresultaat?

Jazeker! We hebben veel complimenten gekregen van mensen over onze webshop. De website ziet er professioneel uit en werkt snel. Bij de oplevering hebben we samen de puntjes op de i gezet. Er was een duidelijke eindstreep en die hebben we samen bereikt.

Zouden jullie Marketoo aanbevelen aan anderen, en waarom?

Absoluut. We merkten dat Nick met passie en aandacht aan ons project werkte. De meetings waren persoonlijk, wat het vertrouwen versterkte en de informatieoverdracht vergemakkelijkte. Nicks kennis en expertise hebben ons enorm geholpen om onze nieuwe webshop snel en goed online te krijgen.

Welk advies zouden jullie geven aan mensen die twijfelen over Marketoo voor hun website?

Nick denkt echt met je mee. Hij verdiept zich in jouw bedrijf en doelgroep. Vanuit zijn eigen ervaring geeft hij adviezen. Niet alleen over de website, maar ook over andere aspecten van het bedrijf. Zo heeft Nick ons geadviseerd over het verzenden van onze bestellingen en onze algemene voorwaarden. Bij Nick is het niet “U vraagt, wij draaien”, maar samen tot een goed eindresultaat komen.

Bekijk nog een interview

Start jouw project

Start jouw project

Specificeer jouw wensen hieronder. Ik neem spoedig contact met je op!