"Een internetbureau zonder poespas​"

No-nonsense websites voor MKB'ers en ZZP'ers

Startende ondernemer? Of simpelweg nooit tijd en geld gehad om aandacht te besteden aan jouw online vindbaarheid? Marketoo helpt jou om jezelf voor een betaalbaar bedrag online op de kaart te zetten. 

Het ontstaan

Hi, ik ben Nick, oprichter van Marketoo. Vanuit mijn passie voor webdesign help ik jou graag met het maken van een professionele website. 

Tijdens mijn studie heb ik verschillende websites gemaakt en onderhouden. Bij mijn huidige baan ben ik verantwoordelijk voor alle online activiteiten.

Ik wil nu mijn opgebouwde ervaring gebruiken om MKB’ers en ZZP’ers te helpen hun online succes te vergroten. Heb jij geen binding of ervaring met het maken van websites? Ik help je graag met een professionele website en een design naar jouw wens.

Nick Raadsheer
Weegschaal Marketoo

Waarom Marketoo?

Uit ervaring weet ik dat marketingbureau’s erg duur zijn. Een reclamecampagne, website of het onderhouden van social media kanalen kost duizenden euro’s. Deze prijzen zijn voor MKB’ers niet te betalen en zij laten hier dan ook vaak kansen liggen.

Omdat Marketoo geen vast personeel heeft en vrijwel alles zelf doet, hebben wij geen hoge kosten als een auto van de zaak en duur personeel. Zo kunnen wij goede kwaliteit voor een betaalbare prijs bieden.